Bring Online

Site Builder WordPress Elementor Pro

voor jouw website

Je bent handig en je hebt tijd. Ga aan de slag met onze eenvoudige Drag & Drop pagebuilders en maak je eigen website. 

Success

Ons geheim is onze
software. En jij kan het ook!

Een kijkje geven in eigen keuken. Dat gebeurt normaal niet vaak. Door aan jou de software beschikbaar te stellen waar onze professionele designers mee werken kun je zelf aan de slag. Loop je toch vast? Dan helpen wij je verder.

Elementor Pro is marktleider op het gebied van WordPress designsoftware. Eenvoudig via Drag & Drop.

De Theme Builder zorgt dat je website er gelikt uitziet, inclusief globale kleuren en lettertypen en 300+ templates.

Bouw indrukwekkende websites met coole animaties, mobiel-vriendelijke designs, aangepaste CSS en meer.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar je eigen website. Met Elementor Pro en Bring Online Webhosting. Wij zorgen voor alle technische afhandelingen tijdens de installatie zodat jij direct aan de slag kunt met wat je leuk vindt. Het ontwerpen van je website.

1
2
3
4
5
Aanmelden
Je meldt je aan en geeft informatie over de gewenste domeinnaam, e-mailadressen en andere bonodigdheden. Wij maken je account aan op onze servers, koppelen je domeinnaam en stellen alles goed in.
Installatie
Wij instaleren WordPress en activeren de Elementor Pro licensie op je website. Elementor Pro is een drag-and-drop page builder die je in staat stelt om op een visuele manier pagina's te ontwerpen zonder enige kennis van code.
Website ontwerpen
Kies de juiste template uit de bibliotheek of gebruik Elementor om je eigen website te ontwerpen door het slepen en plaatsen van widgets, zoals afbeeldingen, tekst, video's, formulieren, enz.
Pagina's bewerken
Bewerk de pagina die je wilt maken met Elementor. Hierbij kun je verschillende secties en kolommen toevoegen en aanpassen. Voeg widgets toe en wijzig de stijl en lay-out van elk element op de pagina.
Livegang website
Wanneer je tevreden bent met het ontwerp van je website, publiceer je deze en is deze live op het web. Onderhoud en update regelmatig je website om de veiligheid, snelheid en functionaliteit te waarborgen.

Website zelf maken

Ga direct aan de slag. Alle diensten zijn maandelijks opzegbaar.
Kies je voor een jaarabonnement dan ontvang je 10% korting.
Zo profiteer je van de beste service tegen de voordeligste prijs.

Jaarlijks (10% korting)

Prijzen excl. btw.

Hulp nodig?

Weet je niet wat je moet kiezen of heb je vragen over specifieke opties of mogelijkheden? Bekijk de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Of neem direct contact met ons op.

Volledige website designs
klaar voor gebruik

Kies uit 100+ website kits, pas er een aan naar je eigen huisstijl met Elementor’s Pro no-code pagebuilder, publiceer en ga live. Alles in een paar klikken.

Stuur ons een bericht

Bij versturen, gaat u ermee akkoord e-mails van Bring Online te ontvangen. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Bring Online omgaat met uw gegevens.

Klaar voor succes?

Ontdek hoe Limburgs succesvolste bedrijven Bring Online gebruiken om de juiste klanten op de juiste manier aan te spreken. Dankzij design, software & techniek.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je de 5 meest gestelde vragen over je website zelf maken. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.
Bekijk onze contactgegevens.

 • Je kiest voor onze Site Builder als je een eenvoudige website makkelijk en snel wilt maken. Informatief zonder functionaliteiten.
 • Je kiest voor WordPress als je je eigen website wilt maken op basis van een WordPress thema dat je online hebt gevonden. Je website is informatief en uit te breiden met functionaliteiten via WordPress plugins (meestal gratis) zoals bijvoorbeeld contactformulieren of webshopmodules.
 • Je kiest voor Elementor Pro als je je eigen website wilt maken op basis van je eigen huisstijl. Je website is informatief en uit te breiden met functionaliteiten via WordPress plugins (meestal gratis) zoals bijvoorbeeld contactformulieren of webshopmodules.

 

Bring Online is Elementor Pro Expert. Zit je even vast of besteedt je het design toch liever uit? Wij helpen je verder. Informeer naar de mogelijkheden en kosten door contact met ons op te nemen.

De webhosting van Bring Online is maandelijks opzegbaar. Kies je echter voor een contractperiode van bijvoorbeeld 12 maanden dan krijg je korting!

De Bring Online Site Builder is een HTML-editor die geen gebruik maakt van WordPress. Hierdoor zijn de kosten laag maar kun je de site niet uitbreiden met extra functionaliteiten via Plugins.

Bij alle pakketten om je eigen website te maken zit de Bring Online Webhosting Personal inbegrepen. Dit betekend dat je het volgende ontvangt:

 • 1 website
 • 5 E-mailadressen
 • 10 GB SSD opslag
 • 1 CPU, 512 MB RAM
 • Gratis SSL-certificaat

De volgende zaken zijn niet inbegrepen en dien je zelf te regelen. Alle diensten zijn ook los verkrijgbaar via Bring Online.

 • Logodesign
 • Domeinnaam
 • Beeldmateriaal
 • Tekstschrijver
 • Al het andere

Dat kan. Neem gerust contact met ons op. Ons team help je graag verder met jouw vragen. Bekijk onze contactgegevens.