Bring Online

Webdesigners Logodesigners Tekstschrijvers Fotograven Video editors Social Media Posts Drone Pilots

voor jouw website

Of je nu zelf aan de slag wilt of kiest voor de webdesigners van Bring Online, wij hebben alles in huis voor jouw project.

Team Meeting

Kies voor het beste
met onze professionals

100+ klanten gingen je al voor in de zoektocht naar een nieuwe website. Ons team van experts zorgt met de juiste ervaring en skills dat jouw website volgens de nieuwste designtrends en met betrouwbare software wordt gebouwd.

Hoe werkt het?

Wij maken je website in 6 eenvoudige stappen waarbij wij je tussentijds informeren over de voortgang. Heb je hulp nodig bij het aanleveren van content? Kies dan voor onze professionals die je verder helpen zoals tekstschrijvers en logodesigners.

1
2
3
4
5
6
Aanmelden
Je meldt je aan en geeft informatie over de gewenste website, zoals het doel, de doelgroep, gewenste functionaliteiten, en andere vereisten.
Informatie aanleveren
Je levert alle benodigde informatie aan, zoals teksten, afbeeldingen, video's, logo's, en andere content die op de website moeten worden geplaatst of je vraagt onze experts om je te helpen.
Website opbouwen
Wij beginnen met het ontwikkelen van de website, waarbij het design en de functionaliteiten worden geïmplementeerd.
Concept website ter controle
Je krijgt een conceptversie van de website te zien, zodat deze kan worden gecontroleerd op functionaliteit en design. Eventuele aanpassingen worden doorgevoerd.
Livegang website
Na de goedkeuring wordt de website gelanceerd op het web, zodat deze toegankelijk is voor het publiek.
Support
Je mag na de lancering van de website rekenen op support van Bring Online, bijvoorbeeld bij technische problemen of bij het doorvoeren van wijzigingen.

Website laten maken

Onze professionals gaan graag voor je aan de slag. Met een frisse blik en een berg passie maken wij jouw project tot een meesterwerk. Kies je optie of vraag een offerte aan om alle mogelijkheden te ontdekken.

Website

One-Pager

WordPress & Elementor

799,-

/ eenmalig

Alles-in-één webpagina
Op maat gemaakt design
Mobiele weergave inbegrepen
Contractformulier
Fotogallerij
Levering binnen 2-4 weken*
Excl. Bring Online Webhosting
Start hier --->
In 2-termijnen gefactureerd

Three-Pager

WordPress & Elementor

1.399,-

/ eenmalig

Alles-in-drie webpagina's
Op maat gemaakt design
Mobiele weergave inbegrepen
Contactformulier
Fotogallerij
Levering binnen 4-6 weken*
Excl. Bring Online Webhosting
Start hier --->
In 3-termijnen gefactureerd

Custom Design

WordPress & Elementor

Offerte

/ eenmalig

Onbeperkt webpagina's
Op maat gemaakt design
Mobiele weergave inbegrepen
Geavanceerd contactformulier
Geavanceerde fotogallerij
Levertijd n.t.b.*
Incl. Bring Online Webhosting
Prijslijsten & menukaarten
Popups & sliders
Dynamic Content (incl. database)
Eindeloze opties en mogelijkheden
Aanvragen --->
In 3-termijnen gefactureerd

*vanaf de eerst ontvangen betaling. Prijzen excl. btw.

Website leasen?

Een complete, professionele website zonder eenmalige investering.
Na de leasetermijn is de website gewoon jouw eigendom.

Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.

Wij creëren digitale ervaringen
en helpen jou daar graag bij

Professionele
(bedrijfs)fotos

De finishing touch van ieder project. Persoonlijke en professionele (bedrijfs)fotos die jouw bedrijf, dienst of product het best weten weer te geven. Zien is verkopen. Kies daarom voor een van onze fotograven die weten hoe we de foto’s op je website in het beste daglicht kunnen plaatsen.

Wij creëren digitale ervaringen
en helpen jou daar graag bij

Professionele
(bedrijfs)fotos

De finishing touch van ieder project. Persoonlijke en professionele (bedrijfs)fotos die jouw bedrijf, dienst of product het best weten weer te geven. Zien is verkopen. Kies daarom voor een van onze fotograven die weten hoe we de foto’s op je website in het beste daglicht kunnen plaatsen.

Start hier

Bij versturen, gaat u ermee akkoord e-mails van Bring Online te ontvangen. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Bring Online omgaat met uw gegevens.

Klaar voor succes?

Ontdek hoe Limburgs succesvolste bedrijven BRING ONLINE gebruiken om de juiste klanten op de juiste manier aan te spreken. Dankzij design, software & techniek.

WordPress

Professionals

Elementor

Pro Experts

Google

Analytics

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je de 5 meest gestelde vragen over je website laten maken.
Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.
Bekijk onze contactgegevens.

Als je webdesign wilt uitbesteden, dan kan dat heel wat voordelen hebben. Je krijgt bijvoorbeeld een professioneel ontwerp en je bespaart tijd. Bovendien kun je gebruik maken van de nieuwste technologieën en krijg je ondersteuning van onze ervaren ontwerpers. Omdat wij dit dagelijks doen werken wij snel en effectief. Dat scheelt in de kosten!

Naast de eenmalige webdesign kosten plaatsen wij je website online op onze eigen servers. Dit heet webhosting en hier betaal je maandelijks een abonnement voor. De websites die wij ontwerpen en waar wij de webhosting voor verzorgen zijn altijd inclusief onderhoud en na 12 maanden maandelijks opzegbaar.

Ja, voor een minimale periode van 12 maanden. Dit is onderdeel van ons verdienmodel waardoor wij de eenmalige webdesignkosten lager kunnen aanbieden en de kwaliteit van de website kunnen waarborgen. Ook na de oplevering. Bekijk hier onze webhosting.

Wil je geen Bring Online webhosting?
Vraag dan een offerte aan zonder Bring Online webhosting.

Ja. Onze professionals staan altijd voor je klaar. Ook als het je zelf (even) niet lukt of je het liever professioneel uitbesteed. Wij helpen je verder.

Kies je vooraf voor onze professionals dan houden we hier rekening mee en kunnen we efficienter de planning van je website opstellen. Kies je achteraf voor onze professionals dan kan het zijn dat je website vertraging oploopt.

Afhankelijk van de omvang van je website duurt een gemiddeld webdesigntraject tussen de 4 tot 6 weken. De ontwikkeling van een webshop duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. De ontwikkeltijd telt vanaf het moment van eerste betaling.

Je ontvangt namelijk eerst een prijsopgave. Zodra je de offerte (digitaal) hebt ondertekend ontvang je de eerste factuur met een aanbetaling van de opdracht. Dit is de helft, een derde of een kwart van de totale kosten. Zodra de aanbetaling is voldaan gaan wij aan de slag.

Dat kan. Neem gerust contact met ons op. Ons team help je graag verder met jouw vragen. Bekijk onze contactgegevens.