Bring Online

Webhosting Managed WordPress

voor jouw website

Bring Online biedt snelle, betrouwbare en betaalbare webhosting in Nederland. Perfect voor bijvoorbeeld WordPress of Joomla.

Cloud Management

Allemaal in één klik gedaan
met hosting van Bring Online

Met webhosting van Bring Online kan je makkelijk en snel aan de slag met je website of e-mail. Het nieuwste control panel maakt het beheer voortaan nog een stuk eenvoudiger. Bestellen, aanpassen en leveren met één klik.

Keuze uit 300+ automatisch geinstalleerde webapps zoals WordPress, Joomla en Magento.

Hosting met snelle laadtijden, zelfs bij drukte, dankzij SSD, Litespeed Enterprise en Redis Caching

Onbeperkt gratis SSL voor alle domeinen betekent betere veiligheid, zoekresultaten en conversie.

Dagelijkse back-ups zodat je geen zorgen hoeft te maken over het veiligstellen van je data.

Zorgeloos email ophalen met onze oplossing tegen spam en virussen via SpamExperts.

Direct aan de slag dankzij supersnelle geautomatiseerde levering. Rechtstreek in je mail.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar je eigen website met e-mailadressen en een beveiligd SSL-certificaat. Je regelt het allemaal zelf omdat je toegang hebt tot het controlepaneel van onze webservers. Zo kun je snel verder.

1
2
3
4
5
Webhosting
Kies het pakket dat bij jouw website past. Bepaal wat jouw website nodig heeft op basis van het verwachte verkeer, de grootte van de website en andere factoren.
Domeinnaam
Dit is het webadres waarmee jouw website online bereikbaar is. Wij controleren of de domeinnaam beschikbaar is en koppelen deze aan je webhostingpakket.
Website
Upload de bestanden van jouw website naar de servers van Bring Online of kies uit 300+ voorgeinstalleerde websitesystemen dankzij de Softaculous app-installer.
E-mailaccounts
Maak e-mailaccounts aan voor jouw domeinnaam, zodat je professionele e-mails kunt verzenden en ontvangen. Ook dit regel je zelf via het controlepaneel.
Test & beveilig
Test de website en activeer een (gratis) SSL-certificaat voor extra veiligheid. Wij maken dagelijks een back-up van de website om gegevensverlies te voorkomen.

Onze prijzen

Ga direct aan de slag. Alle diensten zijn maandelijks opzegbaar.
Kies je voor een jaarabonnement dan ontvang je 10% korting.
Zo profiteer je van de beste service tegen de voordeligste prijs.

Jaarlijks (10% korting)

Hulp nodig?

Kies voor onze professionals die je al het werk uit handen nemen. Volgens de laatste designstandaarden en techniek ben je verzekerd van een sterk eindresultaat.

Of neem direct contact met ons op.

Verhuisservice

Onze professionals regelen je overstap

Onze verhuisservice (t.w.v. €75) maakt het overstappen naar Bring Online eenvoudig. Wij verhuizen je website(s), database(s), e-mail en domeinnaam zonder dat jij iets hoeft te doen. Gratis vanaf Webhosting Professional.

Domeinnamen

Keuze uit 450+ domeinextensies

Bij ons kun je gemakkelijk je eigen domeinnaam registreren of verhuizen. Wij bieden verschillende extensies, zoals .com, .net, en .org, en helpen je automatisch bij het kiezen van de beste naam voor jouw website. 

Populaire domeinextensies
.nl
.be
.com
.eu
.net
.de
E-mail

Op al je apparaten gesynchroniseerd

Gebruik je eigen professionele info@uwbedrijf.nl e-mailadres in plaats van je persoonlijke @gmail.com. Lees en schrijf je berichten waar en op welk apparaat je maar wenst dankzij online synchronisatie via IMAP.

Start hier

Bij versturen, gaat u ermee akkoord e-mails van Bring Online te ontvangen. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Bring Online omgaat met uw gegevens.

Klaar voor succes?

Ontdek hoe Limburgs succesvolste bedrijven BRING ONLINE gebruiken om de juiste klanten op de juiste manier aan te spreken. Dankzij design, software & techniek.

WordPress

Professionals

Elementor

Pro Experts

Google

Analytics

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je de 5 meest gestelde vragen over onze webhosting.
Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.
Bekijk onze contactgegevens.

  • Je kiest voor het Personal-pakket als je een eenvoudige website hebt (of krijgt) met weinig maandelijkse bezoekers. Je website is (of wordt) informatief zonder functionaliteiten, zonder inbegrepen NL-domeinnaam en zonder dagelijkse backup.
  • Je kiest voor het Professional-pakket als je een interactieve website hebt (of krijgt) met een gemiddeld aantal maandelijkse bezoekers. Je website is (of wordt) informatief met functionaliteiten (zoals bijv. een contactformulier), met een Gratis NL-domeinnaam en dagelijkse backup.
  • Je kiest voor het Business-pakket als je een (of meerdere) interactieve website(s) hebt (of krijgt) met veel aantal maandelijkse bezoekers. Je website(s) is/zijn (of wordt/worden) informatief met functionaliteiten (zoals bijv. een contactformulier), met een Gratis NL-domeinnaam en dagelijkse backup. Ook geschikt voor webshops.

 

Hulp nodig bij het maken van je keuze? Wij adviseren je. Neem contact met ons op.

De webhosting van Bring Online is maandelijks opzegbaar. Kies je echter voor een contractperiode van bijvoorbeeld 12 maanden dan krijg je korting!

Vanaf het Professional-pakket maken wij dagelijkse een backup van al je websitebestanden, databases en e-mailboxen. Mocht je bestanden kwijt raken, om wat voor reden dan ook, dan kunnen we altijd tot 30 dagen terug in de tijd. Bij het Personal-pakket dien je voor je eigen backup te zorgen.

Ja, en nog makkelijk te installeren ook. Met Softaculous kun je namelijk gemakkelijk en snel webapplicaties installeren op je website. Je hebt toegang tot meer dan 450 populaire applicaties, waaronder WordPress, Joomla en Magento. Softaculous biedt automatische updates voor geïnstalleerde applicaties en met één klik maak je back-ups. Het bespaart tijd en de technische kennis die nodig is voor handmatige installatie.

De webhosting van Bring Online beschikt standaard over Softaculous.

 

Jazeker. Laat de technische kennis maar aan ons over. Onze verhuisservice (t.w.v. €75) maakt het overstappen naar Bring Online eenvoudig. Wij verhuizen je website(s), database(s), e-mail en domeinnaam zonder dat jij iets hoeft te doen. Gratis vanaf Webhosting Professional.

Dat kan. Neem gerust contact met ons op. Ons team help je graag verder met jouw vragen. Bekijk onze contactgegevens.