Bring Online

Tekstschrijvers Fotograven Video editors Analisten Strategisten

voor jouw sociale media

Social media is dé manier om verbinding te maken met je doelgroep, je merk te laten groeien en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Messaging

Kies voor het beste
met onze professionals

Ons deskundige team van strategen, content creators en social media guru’s helpen jou bij het opbouwen van een sterke en doelgerichte social media strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Zichtbaar voor je doelgroep

Bij Bring Online hebben we expertise opgebouwd in het opzetten van effectieve social media campagnes op diverse platformen. Van LinkedIn tot Instagram, Facebook en zelfs Twitter, wij zorgen ervoor dat je boodschap de juiste doelgroep bereikt, waar ze ook actief zijn.

De boodschap passen wij aan op elk platform, zodat je merk opvalt en een blijvende indruk maakt.

Hoe werkt het?

Wij helpen je met social media in 4 eenvoudige stappen waarbij wij je tussentijds informeren over de voortgang. Heb je hulp nodig bij het aanleveren van content? Kies dan voor onze professionals die je verder helpen zoals foto- & videograven.

1
2
3
4
Kennismakingsgesprek
Elk bedrijf heeft een andere doelgroep. Hierdoor zijn niet alle social media kanalen voor iedereen relevant. In een kennismakingsgesprek bespreken we de opties en mogelijkheden om op social media te scoren.
Content kalender samenstellen
We gaan alvast aan de slag en stellen een content kalender samen. In een volgende afspraak bespreken we de inhoud hiervan en zetten we de puntjes op de i. Zo garanderen we jou van kwalitatieve posts die werken!
Posten sociale media posts
We plaatsen de social media posts en monitoren de reacties. Hierbij reageren we ook op aanvragen en opmerkingen.
Analyse van de resultaten
Je ontvangt een analyse van de performance van de posts. Na een grondige analyse van de resultaten creëren we nieuwe berichten. Op deze manier bereiken en inspireren we de doelgroep optimaal.

Social media campagne opzetten

Onze professionals gaan graag voor je aan de slag. Met een frisse blik en een berg passie maken wij jouw project tot een meesterwerk. Kies je optie of vraag een offerte aan om alle mogelijkheden te ontdekken.

Maandelijks

Starter

Bring Online Marketing

199,-

/ maandelijks

2 social media posts per week
Branche specifiek
Content kalender
Tekstschrijver
Publicatie op:
LinkedIn & Twitter
Facebook & Instagram

Professional

Bring Online Marketing

399,-

/ maandelijks

4 social media posts per week
Branche specifiek
Content kalender
Tekstschrijver
Publicatie op:
LinkedIn & Twitter
Facebook & Instagram
Fotograaf op locatie
3 maandelijkse reportage

Custom

Bring Online Marketing

Offerte

/ maandelijks

N.t.b. posts per week
Branche specifiek
Content kalender
Tekstschrijver
Publicatie op:
LinkedIn & Twitter
Facebook & Instagram
Fotograaf op locatie
3 maandelijkse reportage
Video beelden op locatie
Drone beelden op locatie
Achtergrondmuziek

*Prijzen excl. btw.

Wij creëren digitale ervaringen
en helpen jou daar graag bij

Professionele
(bedrijfs)fotos

De finishing touch van ieder project. Persoonlijke en professionele (bedrijfs)fotos die jouw bedrijf, dienst of product het best weten weer te geven. Zien is verkopen. Kies daarom voor een van onze fotograven die weten hoe we de foto’s op je website in het beste daglicht kunnen plaatsen.

Start hier

Bij versturen, gaat u ermee akkoord e-mails van Bring Online te ontvangen. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Bring Online omgaat met uw gegevens.

Klaar voor succes?

Ontdek hoe Limburgs succesvolste bedrijven BRING ONLINE gebruiken om de juiste klanten op de juiste manier aan te spreken. Dankzij design, software & techniek.

WordPress

Professionals

Elementor

Pro Experts

Google

Analytics

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je de 5 meest gestelde vragen over een social media campagne opzetten. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder. Bekijk onze contactgegevens.

Het uitbesteden van je social media activiteiten heeft verschillende voordelen. Door het inschakelen van een professioneel social media bureau zoals Bring Online, hoef je zelf geen tijd en moeite te investeren in het onderzoeken en beheren van social media kanalen. Wij nemen dit volledig uit handen en zorgen voor een effectieve strategie en uitvoering, waardoor je meer tijd hebt om je te focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Het bepalen van de juiste social media kanalen voor je bedrijf is een belangrijke stap. Wij helpen we je graag met deze beslissing. We analyseren je doelgroep, concurrenten en industrietrends om te bepalen welke platforms het meest relevant en effectief zijn om je doelgroep te bereiken. We nemen deze verantwoordelijkheid volledig op ons, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het onderzoek en de selectie van social media kanalen.

De kosten voor het uitbesteden van je social media activiteiten kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van je campagnes, het aantal social media kanalen dat wordt beheerd en de gewenste betrokkenheid van Bring Online. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij je budget en doelstellingen. 

Bekijk voor meer informatie onze social media pakketten en prijzen.

Om je social media volgers te laten groeien, kunnen we verschillende strategieën toepassen. Enkele effectieve methoden zijn het creëren van boeiende en relevante content, het gebruik van hashtags om jouw bereik te vergroten, het actief deelnemen aan gesprekken en het promoten van jouw sociale mediakanalen op andere marketingkanalen en website.

Het meten van het succes van jouw social media marketinginspanningen kan worden gedaan aan de hand van verschillende statistieken. Enkele belangrijke prestatie-indicatoren zijn het aantal volgers, betrokkenheid (likes, reacties, shares), klikken naar jouw website en het bereik van jouw berichten. Wij gebruiken sociale media-analysetools om deze statistieken bij te houden en de resultaten te evalueren.

Dat kan. Neem gerust contact met ons op. Ons team help je graag verder met jouw vragen. Bekijk onze contactgegevens.