BRING ONLINE v4 - Over ons bedrijf
129
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-129,bridge-core-2.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1610

Over ons bedrijf

Creative workspace

Over ons

Het bedrijf is 10 jaar geleden gestart door twee jonge ondernemers die hun toekomstige visie over het internet werkelijkheid wilde maken. Met de start van HALO Networks V.O.F. werd die droom en visie werkelijkheid. Nu, 10 jaar later, is BRING ONLINE doorgegroeid tot een grote zelfstandige onderneming. Een onderneming waarvan de kennis en ervaring als diepe wortels in de grond liggen. Ver terug naar het begin. Het begin van die eerste droom.

Sketching and design

Wat wij bieden

BRING ONLINE biedt een breed aanbod van diensten en producten op het gebied van internet, grafische vormgeving en alles wat daarmee samenhangt. Makkelijke systemen maken het voor iedereen mogelijk jou eigen plekje op het internet te hebben en dit te delen met de rest van de wereld. Met welbekende partners over de hele wereld en brede ondersteuning heb je altijd toegang tot alles wat je nodig hebt.

a

Waarom ons kiezen

BRING ONLINE heeft de ervaring, de kennis en de juiste software in huis. BRING ONLINE werkt samen met oa. Outlook van Microsoft, Android van Google en iOS van Apple. Het is makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk. Onze grootste kracht: juist doordat we zo regionaal opereren; hartstikke persoonlijk! Ow, en hebben we het al over de prijs gehad?

Desktop supplies

Veilig betalen

Met de nieuwe website van BRING ONLINE wordt veilig betalen nog makkelijker dankzij betalingen via iDeal, PayPal en Creditcard. Leg je producten in je winkelmandje en kies vervolgens bij het afrekenen voor jou gewenste betalingsmethode. Veilig, makkelijk en snel. Wel zo handig!

Designer at work

Het traject

Je wilt een eigen website maar hoe nu verder. Een eigen website bestaat uit 2 onderdelen. Je huurt een stukje ruimte op het internet (de webhosting) en installeert daar vervolgens software op die de website vorm geeft en onderhoudt (de installatie). Van een idee in 3 stappen naar je eigen website. BRING ONLINE help!

a

De installatie

Maak gebruik van onze installatiedienst. Al vanaf € 594 helpen wij je aan een 100% werkende website. BRING ONLINE installeert de website, je thema naar keuze en zorgt voor documentatie en uitleg. Makkelijk toch?