Bring Online: al 12,5 jaar online succes
Op de magische datum 10-10-2010 startte Gijs Habets zijn internet- en designbedrijf Bring Online. Hiermee ging zijn langgekoesterde droom in vervulling. Op jonge leeftijd was hij al bezig met computers en videospelletjes en vervolgens trok hij zijn interesse door met een studie ICT. Gijs had al snel door dat de toekomst online lag. En hij bleek gelijk te hebben. Nog steeds liggen er volop kansen en ontwikkelingen online, kansen die hij met beide handen aangrijpt.

Deel dit bericht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email

Bring Online: al 12,5 jaar online succes

Tijdens zijn studie begon hij al met ondernemen en richtte hij het bedrijf HALO Networks op waarmee hij middels WordPress websites bouwde. Waar de mogelijkheden in de begintijd beperkt waren, kwam hier in de loop der tijd verandering in. Door de ontwikkeling van Elementor, een populaire visuele paginabuilder plugin van WordPress, werd er steeds meer mogelijk. Met deze krachtige tool kun je op zeer snelle wijze, en middels een drag-and-drop interface, custome made design websites maken. Hierdoor kon Bring Online beter inspelen op de wensen en behoeftes van klanten en binnen een korte tijd gebruiksvriendelijkere websites ontwikkelen.

Oud logo HALO Networks v.o.f.

 “We leveren een totaalpakket, van logodesign en teksten voor de website tot contentcreaties voor allerlei social media kanalen toe. De opdrachtgever hoeft zich geen zorgen te maken over zaken, die hij of zij niet graag doet en niet beheerst. Wij doen dat voor hen”, aldus Gijs Habets.

Met onze nieuwste ontwikkeling Smartsites wordt het doel van de website en de bijbehorende doelgroep niet uit het oog verloren. “Wij helpen autogarages met de online verkoop van hun occasion. We helpen sportscholen en personal coaches met het verkopen en beheren van hun abonnementen verkoop. We helpen restaurants met online booking systemen en webshop eigenaren met hun online verkoop en afhandeling van artikelen.

Meer dan webdesign: persoonlijke service en onderhoud

Maar daar stopt het niet bij, Bring Online zorgt ook voor een snelle en veilig gemanagede webhosting. Via de zelf ontwikkelde dienst ‘Bring Online Lighthouse’ zorgt Bring Online ervoor dat je website veilig, snel en altijd up-to-date blijft. “Wij controleren en onderhouden je WordPress website op 6 belangrijke punten. Dankzij onze professionele software presteert jouw website nog beter en daar ontvang je iedere maand een rapport van. Security, Updates, Performance, Analytics, SEO en Backups.’’


“Wij verzorgen webhosting voor klanten die een nieuwe website willen maar ook voor klanten die al een website hebben. Dankzij onze verhuisservice kan de klant gratis* overstappen.*”.

Toekomst vol digitale mogelijkheden

Net zoals in de begintijd heeft Gijs een vooruitkijkende blik op de toekomst. Hierin blijft de wens van de klant centraal staan. Een totaalpakket bieden, dat is waar Bring Online voor gaat. Zo wil Gijs klanten een volledig pakket aanbieden waarin alles online geregeld wordt. Door SEO en SEA in te zetten wil hij ervoor zorgen dat websites beter gevonden en bezocht worden.

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en verwijst naar het proces van het optimaliseren van een website om beter gevonden te worden in zoekmachines. Door middel van verschillende technieken en strategieën wordt geprobeerd de ranking van een website te verbeteren, zodat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer gebruikers zoeken naar relevante zoektermen.

SEA is het plaatsen van advertenties in zoekmachines om meer verkeer naar een website te leiden. SEA is een belangrijke aanvulling op SEO en kan zeer effectief zijn om gevonden te worden door mensen die je bedrijf nog niet kenden maar wel interesse in je services hebben.

Hier stopt het zeker niet bij, want SEO en SEA zijn bekende tools om online mee te scoren. Door gebruik te maken van AI gaat Bring Online nóg een stapje verder om het bedrijf future-proof te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is de website van scouting Heerlen die onlangs live ging. Hierbij werd een deel uitgevoerd door artificiële intelligentie. In de toekomst zal dit gebruik steeds meer toenemen. Door AI in te zetten kun je bepaalde handelingen automatisch uit laten voeren, waardoor je je kunt focussen op die persoonlijke touch die zo belangrijk is. Bovendien kun je zo nog sneller een kwalitatief betere website opleveren, zonder dat dit extra geld kost.


Gijs en het team van Bring Online zijn helemaal klaar voor de toekomst. Na 12,5 jaar zit de ondernemersgeest er meer dan ooit in en kan Gijs niet wachten om met Bring Online ondernemers te helpen om beter te scoren online. Als geen ander weet Gijs wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. Door de expertises van het team te bundelen zorgt Bring Online ervoor dat ondernemers zich zo veel mogelijk kunnen focussen op dat waar zij in uit blinken. Zo werkt Bring Online immers zelf ook!

*Onze verhuisservice (t.w.v. 75) maakt het overstappen naar Bring Online eenvoudig. Wij verhuizen je website(s), database(s), e-mail en domeinnaam zonder dat jij iets hoeft te doen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste (web)design nieuws rechtstreeks in je mailbox. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen.

Bij aanmelden, gaat u ermee akkoord e-mails van Bring Online te ontvangen.

Meer nieuws

Webdesign

Webdesigntips van professionals: De Serie

We starten een nieuwe serie blogposts over webdesign! In 2 wekelijkse artikelen behandelen we verschillende aspecten van effectief webdesign, zoals kleurencombinaties, tekstschrijven, visueel ontwerp en

Lees verder »

Deel dit bericht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Email